Monday, 3 June 2013

Tabita Skin Care

Tabita Skin Care (Produk Kecantikan) ORIGINAL


For OrderSMS/CALL 0137190583

Tabita Skin Care
Bahan-bahan semulajadi : 
 • Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. 
 • Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.

Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
 • Masalah kulit BERJERAWAT
 • Masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
 • Masalah warna kulit TIDAK SEKATA
 • Masalah kulit BERPORI BESAR- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
 • masalah JERAGAT (pigmentasi)
 • Garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
 • PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah 
 • SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa
Produk Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
 • Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
 • Warna kulit sekata
 • Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
 • Mengembalikan keanjalan kulit
 • Meremajakan kulit
 • Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
 • Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Testimoni daripada diri sendiri  
Setiap set Tabita Skin Care mengandungi :

1. Facial Soap
2. Smooth Lotion/Toner
3. Day Cream
4. Night CreamTabita Skin Care


1)  Facial Soap
Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran yang menempel dan dapat mengencangkan kulit muka kita. Facial Soap ini berfungsi untuk membersihkan kulit anda dari kotoran-kotoran yang menempel. Mengandung ekstrak papaya, sehingga anda akan merasa kulit anda lebih cerah dari waktu ke waktu. Apabila disimpan di tempat yang bersuhu dingin, facial soap ini akan terdapat banyak serabut-serabut, terlihat seperti potongan-potongan atau gumpalan-gumpalan pepaya. Hal ini disebabkan oleh sabun yang dibuat dengan alami.

2)  Smooth Lotion
Smooth Lotion berfungsi sebagai pembersih lanjutan bagi kulit anda. Setelah kotoran-kotoran yang terdapat pada permukaan kulit anda diangkat oleh facial soap, smooth lotion membersihkan kotoran-kotoran yang sudah mengendap sekian lama di permukaan kulit anda, namun karena telah mengendap sekian lama, kotoran ini menjadi sulit untuk diangkat. Dengan menggunakan smooth lotion, kotoran-kotoran tersebut dapat terangkat, sehingga kulit wajah anda akan terlihat lebih cerah. Selain itu, apabila kulit anda berjerawat, smooth lotion juga membantu mengeringkan jerawat pada kulit anda.

3)  Daily cream
Daily cream berfungsi sebagai sunblock SPF 30 yang dapat menjaga kulit anda dari sengatan matahari yang dapat merusak kulit anda. Selain itu daily cream juga berfungsi untuk menangkal radikal bebas yang juga dapat merusak kulit anda. Seperti yang telah diketahui, sengatan sinar UV, radikal bebas dapat menyebabkan pigmentasi pada kulit (flek-flek dan warna kulit tidak merata) serta warna kulit menjadi kusam.

4)  Nightly cream
Nightly cream adalah langkah terpenting dalam perawatan dengan TABITA skincare. Nightly cream mengandung ekstrak pepaya, vitamin A, vitamin C dan vitamin E serta benzoyl. Vitamin A sangat ampuh untuk membantu mengeringkan jerawat pada kulit dan menstabilkan kondisi kulit. Vitamin C dapat mencerahkan kulit da membuat kulit putih merona. Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit. Benzoyl adalah kandungan yang sangat ramah lingkungan dan dapat mengeringkan jerawat sampai ke lapisan kulit terdalam, memperbaiki struktur bagian dalam kulit, menstabilkan jaringan lemak yang menyebabkan timbulnya jerawat, sehingga jerawat enggan muncul lagi.


Reaksi Penggunaan Tabita Skincare Selama Pemakaian

Setelah memakai tabita pada minggu ke 1 muka akan terasa perih, kencang gatal, kusam. Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perih /gatal cukup ditekan secara perlahan dengan mengunakan tisu atau kapas yang bersih dan lembut, pemakaian obat harus terus dilakukan / jangan dihentikan. Kepedihan dan gatal di muka akan hilang dengan sendirinya.

Kepedihan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, setelah minggu ke 4 dan 5, wajah akan terlihat berubah.


Cara Pemakaian: (PENTING!)
1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari.


100 % ORIGINAL


Testomoni daripada pengguna : 


Lelaki pun boleh mencuba :)
Cara Tempahan Jika Berminat !

Harga

Exclusive set ( Pemakaian selama 4-5 bulan)  RM4++
Trial Set  ( Pemakaian selama 1-2 bulan)  RM2++

For Order SMS/CALL 0137190583

Selepas mendapat sms  pengesahan pembelian :

Sila SMS kan maklumat anda mengikut format berikut:

NAMAALAMATJUMLAH BAYARANMASA & TARIKH BAYARANSET PILIHAN.

Contoh :
SYAKILA BINTI HAMID, NO 30, TAMAN MANIS, 83200 PATU PAHAT, JOHOR, 
JUMLAH RM450, 08/06/2013, 08.11PM, SET EXCLUSIVE

PASTIKAN ANDA BELI PRODUK YANG ASLI SAHAJA !!

No comments:

Post a Comment